Elbillading på arbeidsplassen

Vi tilbyr fullstendige og skreddersydde ladeløsninger for din bedrift.

Sammen finner vi den beste løsningen

På arbeidsplassen er etterspørselen etter elbillading større enn noensinne, og tilrettelegging for elbilbruk er et kostnadseffektivt tiltak. For å sikre trygg, effektiv og økonomisk lading er det avgjørende å velge riktig ladesystem. Vi har omfattende erfaring med å tilby skreddersydde ladeløsninger for bedrifter. Vi gir deg fullstendige og tilpassede løsninger, og veileder deg gjennom hele prosessen – fra initiell rådgivning og installasjon til kontinuerlig oppfølging og støtte når anlegget er på plass.

Viktig å møte fremtidens ladebehov

Regjeringen har satt et mål om at alle nye personbiler og lette varebiler skal være nullutslippskjøretøy innen 2025. På sikt, innen fem år etter dette, vil det samme i stor grad gjelde for tyngre kjøretøy. Dette målet understreker behovet for å styrke infrastrukturen for elbillading, både langs veiene og på parkeringsplasser tilknyttet næringsliv og offentlige virksomheter.

Våre ladestasjoner

DEFA eRange Duo – Lad to biler samtidig

Duo har to ladepunkter og muligheten til å lade to biler samtidig. Denne ladestasjonen kan utstyres med et EU-godkjent energimåler som gir presis oversikt over strømforbruket. I tillegg har den en RFID-leser som gir anleggseieren kontroll over hvem som har tilgang til lading.

Les mer om løsningen til DEFA

Easee Charge

Denne ladestasjonen er kompakt, intelligent og kraftig. Easee Charge utnytter tilgjengelig kapasitet ved hjelp av dynamisk lastbalansering. Når flere ladestasjoner kobles til samme sikring, fordeles den tilgjengelige strømmen automatisk og dynamisk mellom enhetene. Dette muliggjør lading av flere biler samtidig, og strømmen fordeles intelligent mellom de aktive ladestasjonene. Den støtter opptil 101 enheter per kabel, både online og offline. Easee Charge er kompatibel med alle biltyper og strømnett, og er spesielt egnet for større parkeringsanlegg ved næringsbygg.

Zaptec Pro

Zaptec Pro er en solid elbillader som nå er oppgradert med 4G, og den er designet for større parkeringsanlegg. Denne smarte og effektive laderen muliggjør en kostnadseffektiv installasjon uten behov for eksterne nettverksløsninger, samtidig som den sikrer sømløs kommunikasjon mellom ladestasjonene. Zaptec Pro har nå også Plug & Charge-støtte, noe som bidrar til enda raskere lading ved at kjøretøyene kan kommunisere direkte med ladestasjonen.

Les mer om løsningen til Zaptec

Utnytt strømmen til det fulle

Vi tilbyr ladeløsninger med avansert dynamisk lastbalansering, som optimaliserer utnyttelsen av bygningens strømkapasitet. Systemet overvåker kontinuerlig det totale strømforbruket i sanntid og fordeler tilgjengelig kapasitet til ladeanlegget. Dette sikrer at alle tilkoblede kjøretøyer får tilgang til maksimal strøm og raskere ladetider. Du kan velge mellom prioriterte ladeplasser eller tilpasset strømfordeling i anlegget. Vi tilbyr også enklere alternativer hvis det passer bedre for dine behov.

Tips: Vi anbefaler å velge nettbaserte "smarte" ladebokser uansett hvilket behov bedriften din har. Dette gir deg flere muligheter for fremtidig tilpasning og utvidelse.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.