Elektrikertjenester til privatpersoner

Enten du trenger hjelp til installasjon av smarthus-teknologi, oppgradering av ditt elektriske anlegg, eller bare trenger rutinemessig vedlikehold, har vi ekspertisen og erfaringen til å levere topp service.

Smarthus

Drømmen om smarthus starter i det små. Her gir vi deg oversikten over hvilke løsninger og produkter som finnes, hvilke leverandører du bør velge, samt hvordan du går frem for å gjøre boligen din smartere.

Les mer

Sikringsskap

Når du skal oppgradere eller bytte sikringsskap, må jobben gjøres av et autorisert installasjonsfirma. Vi vet hvilke krav som stilles når man skal installere kurser, sikringsskap, stikkontakter, lys og varme slik at man har et anlegg som er trygt i mange år fremover.

Les mer

Elbillader

Antall elbiler i Norge øker for hvert år, og over 60 prosent av alle nye biler som blir solgt er elbiler. Vi anbefaler alle elbil-eiere å ha en fastmontert elbillader der du lader til vanlig, være seg hjemme, på hytta eller i borettslaget.

Les mer

El-sjekk

Ved å gjennomføre en el-sjekk, vil en av våre elektrikere gå gjennom hele det elektriske anlegget i boligen din og skrive en tilstandsrapport. Eventuelle feil og mangler blir avdekket og påpekt. Dermed er det enkelt å få oversikt over anleggets tilstand og rette opp eventuelle feil.

Les mer

Oppvarming av gulv

Elektrisk gulvvarme er energieffektivt, rimelig å installere og gir behagelig inneklima. Varmematter og varmekabler ligger rett under gulvoverflaten og gir derfor raskt varme og nedkjøles like raskt når anlegget skrus av.

Les mer

Varmekabler til bad

I dag ønsker de aller fleste husstander i Norge å ha varmekabler på badet. Varmekabler gir økt komfort året rundt, og bidrar i tillegg for mange til å redusere husstandens totale strømforbruk.

Les mer

Lys og varmestyring

Strømmen har lenge vært billig i Norge, men de siste årene har strømprisene gått jevnt oppover, noe de fleste merket godt denne vinteren. Et av de beste energieffektviseringstiltakene er lys- og varmestyring som reduserer strømregningen din med ca. 20 %.

Les mer

Solcellepanel

Det store fokuset på strømsparing og Enova-støtten fører til at flere og flere vurderer å installere solceller på taket. Samtidig er det mange som sitter i tenkeboksen. Er du en av dem? Her får du nyttig informasjon som gjør det enklere å ta valget.

Les mer

Sikkerhet

Vi tar sikkerhet på alvor. En av våre hovedoppgaver er å skape trygge og gode hjem for våre kunder. Det kan vi for eksempel gjøre ved å installere komfyrvakt over platetoppen din, gjennomføre en grundig sjekk av ditt elektriske anlegg eller ved å installere velferdsteknologi som gjør at eldre kan bo lengre hjemme.

Les mer

Komfyrvakt

Visste du at 58 prosent av alle boligbranner og 75 prosent av alle branner i blokkleiligheter starter på kjøkkenet? Da er det ikke rart vi sier at kjøkkenet er boligens mest brannfarlige rom. For å unngå denne brannfaren er løsningen å installere en komfyrvakt som sørger for at det bare er strøm på komfyren når den er i bruk.

Les mer

Brannsikring av bolig

Generelt sett er el-sikkerheten i norske boliger ikke veldig høy. Feil ved det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater står for nesten halvparten av alle boligbranner i Norge. Veldig mange av disse brannene kunne vært unngått med større fokus på el-sikkerhet.

Les mer

Terrassevarmer

Utendørsvarme er svært populært og utvalget er større enn noensinne. I dag finnes det terrassevarmere for alle, enten du har en stor og åpen terrasse, et lukket uteområde eller en liten balkong.

Les mer

Hyttestyring

Uansett om du vil ha full kontroll på hytta med alt fra varme til vær, eller kun en “ring hytta varm”-løsning har vi i Nordre Follo Elektriske ulike produkter vi sammen kan tilpasse deg og din hytte. Hvor “smart” hytta skal være er helt opp til deg, og vi står klare til å veilede deg.

Les mer

Porttelefon i enebolig

Stadig flere velger å installere porttelefon enebolig. Dette settet er en smart løsning med ringeknapp, kamera og telefon. Her kan du også bygge ut systemet med en eller flere innendørs skjermer, en praktisk løsning for barn og eldre som ikke bruker smarttelefon. Denne løsningen fås også med overgang til mobiltelefon.

Les mer

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.