El-sjekk

Få en elektrisk sjekk på hjemmet ditt nå!

Få en elektrisk sjekk på hjemmet ditt nå!

Norge er et av de landene i verden hvor det brenner mest og hvor flest mennesker omkommer av skadene. Fire av ti boligbranner i Norge kommer av feil på det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater. I mange tilfeller kunne branner vært unngått dersom det elektriske anlegget hadde blitt sjekket med jevne mellomrom.

Bestill el-sjekk

Ved å arrangere en el-sjekk vil en av våre elektrikere inspisere hele det elektriske systemet i boligen din og utarbeide en tilstandsrapport. Eventuelle avvik og mangler vil bli identifisert og rapportert. Dette gir deg en klar oversikt over tilstanden til anlegget og muliggjør retting av feil. I tillegg til å forbedre brannsikkerheten kan sjekken avdekke jordfeil og andre svakheter i systemet. Vi gir også råd om el-sikkerhet og nøkler.

Du har selv ansvar

Du har selv ansvaret for at det elektriske anlegget i boligen din er i tilfredsstillende stand. Ditt ansvar innebærer at forsikringsselskapet ikke vil dekke alle kostnadene ved brann hvis årsaken skyldes feil i el-anlegget. Selv små feil kan ha alvorlige konsekvenser for både helse og økonomi for deg og din familie. Både eldre og nyere boliger kan rammes av branner forårsaket av slike feil. For å sikre deg best mulig, tilbyr vi el-sjekk som en forebyggende tiltak.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.