Elektrikertjenester til næring

Vi tilbyr et bredt spekter av skreddersydde løsninger for bedrifter av alle størrelser. Våre sertifiserte elektrikere har ekspertisen til å håndtere alt fra små reparasjoner til store industrielle prosjekter.

Elbillader

Behovet for elbillading på arbeidsplassen er større enn noensinne – og tilrettelegging for bruk av elbil er et tiltak som sparer driftskostnader. For sikker, effektiv og økonomisk lading er det viktig å velge riktig ladesystem. Vi har lang erfaring med ladeløsninger til bedrifter.

Les mer

El-tavle

Hovedtavlen er knutepunktet i det elektriske anlegget. Hvis anlegget ikke er i forskriftsmessig stand, kan det medføre fare for liv og helse. Derfor foreligger det spesifikke krav til sikkerhet for installasjon, oppgradering, skifte og vedlikehold av el-tavler.

Les mer

Sikkerhet

Det er en rekke krav til sikkerheten til det elektriske anlegget i en bedrift. Noe er lovpålagt. I tillegg er det flere valg du kan ta – basert på behovene i din bedrift. Snakk med oss for å være trygg på at du har det du trenger i din bedrift.

Les mer

Brannsikkerhet

Som eier og forvalter av et bygg, er du ansvarlig for brannsikkerheten. Det betyr at du skal kjenne kravene som gjelder for byggverket, enten det er en bygning, konstruksjon eller et anlegg. Den viktigste grunnen til kravet om brannsikkerhet i bygninger er for å hindre tap av menneskeliv i en brann.

Les mer

Belysning

Vi har lang erfaring med å installere belysning for privat næringsliv og offentlige virksomheter. Gjennom tett samarbeid med de beste leverandørene, rådgivende montører og god dialog med kunden finner vi løsningene som skaper et bedre miljø og mer effektiv strømbruk.

Les mer

Solcelleanlegg

Behovet for grønne, bærekraftige løsninger i næringsmarkedet er større enn noensinne – og stadig flere virksomheter investerer i solcelleanlegg som et energibesparende og miljøvennlig alternativ. Vi har lokale elektrikere som kan solfaget, kjenner næringsmarkedet og ditt nærområde.

Les mer

Elektrotermografi

Termografering er en metode som måler temperaturen på overflater for lokalisering av varmeutvikling og kontroll av elektriske installasjoner i bygg. Vi har NEK 405-sertifiserte montører som kan termografifaget for næringsmarkedet. Vi tilbyr kontroll av el-anlegg og termografi i næringsbygg.

Les mer

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.