Brannsikring av næringsbygg

Er bygget ditt brannsikkert?

Er bygget ditt brannsikkert?

Som byggeier eller forvalter har du ansvar for brannsikkerheten i eiendommen. Dette innebærer at du må være godt kjent med de relevante kravene som gjelder for bygningen, konstruksjonen eller anlegget. Hovedmålet med disse kravene er å forhindre tap av menneskeliv i tilfelle brann. Dette oppnås ved å redusere risikoen for at brann oppstår og begrense de potensielle skadene en brann kan forårsake.

Vet du hvilke brannregler som gjelder for deg?

Selv om ansvaret for brannsikkerheten i et bygg hviler på deg, kan det være utfordrende å navigere i det omfattende regelverket av lover, forskrifter og standarder. Dette gjør oppgaven spesielt krevende for de som ikke har faglig bakgrunn.

Brannsikkerheten er sammensatt og påvirkes av mange faktorer, derfor må alle sikkerhetstiltak vurderes i sammenheng. Moderne krav går ut over bare å ha nødvendige sikkerhetstiltak på plass; de inkluderer også spesifikasjoner om hvordan systemene skal installeres, drives og vedlikeholdes. Derfor er det krav om at brannsikkerhetsarbeidet i bygninger må utføres av sertifiserte aktører, for å sikre at alle aspekter av brannsikkerheten håndteres korrekt.

Dette bør din bedrift ha kontroll på – vi hjelper deg med hele prosessen:

  • Prosjektering
  • Installasjon
  • Drift
  • Vedlikehold

Nødlysbehov

Lovverk og forskrifter stiller strenge krav til nødlysanlegg, både for nybygg og under rehabilitering. Det er essensielt at alle raskt kan finne veien ut i en nødssituasjon, og et adekvat nødlyssystem spiller en kritisk rolle i å minimere rømningstiden.

Investering i sikkerhetstiltak er en investering i liv, miljø og verdier. Vi samarbeider med leverandører som er ledende på verdensbasis innen brannsikkerhetsutstyr, og tilbyr de beste løsningene på markedet for nødlys. Dette sikrer at våre systemer ikke bare møter, men overgår de regulatoriske kravene, og gir optimal beskyttelse i nødsituasjoner.

Levering av alle typer nødlys:

  • Markeringslys
  • Ledelys
  • Brannpostskilt
  • Antipanikklys for åpne arealer

Brannsikring av ditt bygg

Hos oss får du hjelp gjennom hele prosessen med brannsikkerhet, fra planlegging og design til en komplett installert løsning for bygget ditt. Det gjeldende regelverket stiller strenge krav til testing og dokumentasjon. Våre leverandører tilbyr derfor systemer som gjør det enkelt for brukerne å oppfylle disse kravene på en effektiv og kvalitetssikret måte.

Å ha et fullstendig brannsikkerhetssystem i henhold til regelverket sikrer at du har kontroll i nødssituasjoner, noe som er kritisk for å beskytte liv, helse, miljø og verdier. Dette gir en trygghet ikke bare for eiendommen, men også for alle som bruker bygget.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.