Belysning for ditt næringsbygg

God belysning kan forbedre arbeidsmiljøet og samtidig redusere strømutgiftene. Kontakt oss for å se hvordan vi kan bistå din bedrift med å oppnå disse fordelene.

Med omfattende erfaring innen installasjon av belysning for både privat næringsliv og offentlige virksomheter, samarbeider vi tett med ledende leverandører og erfarne montører. Vår tilnærming fokuserer på å finne skreddersydde løsninger gjennom god dialog med kunden, noe som resulterer i en forbedring av miljøet og en økt energieffektivitet.

Belysningstjenester vi leverer:

 • Kontorbelysning
 • Helsebelysning
 • Industribelysning
 • Skolebelysning
 • Butikkbelysning
 • Hotellbelysning

Vi understreker betydningen av effektiv belysning, som gir høy energiutnyttelse, lang levetid og minimale vedlikeholdskostnader. Vår kundebase inkluderer alt fra små til store nybyggprosjekter, samt rehabilitering av eldre næringsbygg. Med et bredt spekter av krav til belysning og et mangfold av produkter på markedet, er det avgjørende å velge en elektriker som også fungerer som en kompetent rådgiver.

Belysning som er smart

Etterspørselen etter smart belysning i virksomheter har økt betydelig. Vi forstår den sterke påvirkningen belysning har på mennesker, derfor tilbyr vi løsninger som kan tilpasses fargetemperaturen etter situasjonen. Dette kan inkludere lyssetting som etterligner døgnrytmen, forbedrer arbeidsmiljøet, øker effektiviteten og gir andre positive fordeler.

Belysning som er økonomisk

I dag er moderne belysning langt mer energieffektiv sammenlignet med eldre løsninger. Den bruker mindre strøm, og kan styres sentralt. Våre belysningsløsninger kan inkludere funksjoner som bevegelsessensorer, dimming og annen teknologi som bidrar til å redusere unødvendig energiforbruk. I tillegg tilbyr vi gunstige garantiordninger og anbefaler produkter med lang levetid.

Designbelysning

Belysning spiller en vesentlig rolle i interiøret og påvirker helhetsinntrykket av et bygg. Derfor er det avgjørende å tilby et variert produktutvalg med ulike designmuligheter. Vi samarbeider tett med ledende lysprodusenter for å sikre et bredt spekter av kvalitetsprodukter. Våre elektrikere har også erfaring med å samarbeide med interiørarkitekter for å skape belysningsløsninger som både ser estetisk tiltalende ut og oppfyller funksjonelle krav. Vi setter fokus på kreativitet og nyskapning, der inspirasjon og kunstnerisk uttrykk er like viktige som belysningens praktiske funksjoner.

Slik jobber vi

For mange av våre kunder starter vi med en grundig funksjonsbeskrivelse som kartlegger deres behov. Andre ganger foretar vi en befaring og samtale med kunden for å få et innblikk i deres ønsker og krav. Deretter gjennomfører vi ofte en lysberegning i samarbeid med en av våre leverandører.

Når behovene er klart definert, arbeider vi for å finne de optimale løsningene som svarer best mulig på disse, samtidig som vi holder oss innenfor de økonomiske rammene som er satt. Noen ganger benytter vi også kalkulatorer for å estimere kostnadene. Vi legger stor vekt på å sikre en effektiv og vellykket installasjon, og samarbeider ofte tett med andre fagområder.

Enten du har et omfattende byggeprosjekt på gang eller bare ønsker å oppgradere fra lysrør til LED, er vi i stand til å bistå deg.

Leverandørene våre på belysning for næring er:

 • Glamox
 • SG Armaturen
 • Signify
 • Unilamp
 • Norlys
 • Nortronic
 • Q-light
 • Ledvance

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.