Sikkerhet for bedrift

Vi bidrar til å holde bedriften din trygg. Les om ovordan vi kan hjelpe deg.

Sikkerhet i hverdagen

Det elektriske anlegget i en bedrift må oppfylle en rekke sikkerhetskrav, hvorav noen er lovpålagte. I tillegg finnes det valgmuligheter tilpasset de spesifikke behovene i din bedrift. Om bedriften din inneholder lager eller produksjonsfasiliteter med høye verdier, eller om dere benytter "free seating" som krever stor fleksibilitet, kan tilpasninger være nødvendig.

Vi sørger for at ansatte har den nødvendige strømforsyningen for å utføre sine arbeidsoppgaver effektivt. Ved å tilpasse det elektriske anlegget til bedriftens unike krav, kan du være trygg på stabil og sikker drift, og minimere risikoen for driftsstans.

Er du usikker på tilstanden til det elektriske anlegget i din bedrift? Våre elektrikere tilbyr internkontroll og utarbeider en tilstandsrapport som gir deg detaljert informasjon om det du trenger å vite for å opprettholde et sikkert anlegg.

Strømmen du trenger

Ved å bruke riktig utformede kabelkanaler og grenstaver, sikrer vi at strømforsyningen er tilgjengelig der de ansatte befinner seg. Midlertidige eller dårlig utformede løsninger kan øke risikoen for brann. Vi gjennomfører nøye inspeksjoner av skjøteledninger for å identifisere og rette opp i farlige feil, og vi tilpasser løsninger for stikkontakter og strømuttak til din bedrifts spesifikke behov. Dette er en viktig praksis både i kontorlandskap og i produksjonslokaler, for å opprettholde sikkerhet og effektivitet i daglig drift.

Strømbrudd

I situasjoner hvor et strømbrudd, enten det er ved et uhell eller et angrep, kan få alvorlige følger, tilbyr vi løsninger for avbruddsfri strømforsyning (UPS). Dette sikrer at alt kritisk utstyr opprettholder funksjonaliteten ved nødstrøm.

Videre tar vi proaktive skritt for å forebygge problemer. Våre faglærte elektrikere arbeider for å unngå overbelastning av nettet, noe som kan lede til strømbrudd og store konsekvenser for bedriften. Ved å sikre riktig håndtering og vedlikehold av det elektriske systemet, bidrar vi til en stabil og sikker strømforsyning.

Alarmer

Når uforutsette hendelser oppstår, kan tidlig varsling være avgjørende. Vi står klare til å assistere deg med alt du trenger innen sikkerhetssystemer, inkludert tyveri-, brann-, og vannalarmer. Uansett om behovet er for en enkel røykvarsler eller et omfattende og komplekst alarmsystem, tilpasser vi løsningene til de spesifikke risikoene din bedrift står overfor. Dette sikrer at du får et alarmsystem som er skreddersydd til dine sikkerhetskrav og bidrar til å beskytte både eiendom og menneskeliv.

Kameraovervåking

Det er essensielt å hindre uvedkommende adgang til bedriften din. Vi tilbyr installasjon av komplette pakker for kameraovervåking som er både enkle å bruke og sikre. Disse systemene er designet for å overholde gjeldende lover og regler om personvern og datalagring, slik at du kan føle deg trygg på at både sikkerheten og lovmessigheten ivaretas. Ved å velge våre løsninger, sørger du for at bedriftens sikkerhetsbehov blir håndtert på en profesjonell og lovlig måte.

Adgangskontroll

Når vi installerer systemer for adgangskontroll, kan du si farvel til nøkler. Våre avanserte løsninger inkluderer adgangskort og muligheten for fjernstyring av dører og porter direkte fra en app. Dette sikrer at kun autoriserte personer får tilgang til bedriftens områder. Ved å benytte disse teknologiene, forbedrer vi sikkerheten ved din virksomhet samtidig som vi tilbyr en praktisk og effektiv måte å kontrollere adgang på.

Porttelefoni

Vi tilbyr avanserte løsninger for borettslag og bedrifter ved å installere porttelefoner med kamera. Dette gir deg full oversikt over hvem du slipper inn. Med en slik løsning kan du både se og kommunisere med besøkende før du gir dem adgang, noe som øker sikkerheten og kontrollen ved inngangspartiet. Disse systemene er designet for å være brukervennlige og effektive, og de hjelper deg med å opprettholde en trygg og sikker atmosfære i din eiendom.

Tidsstyring

Små feil i elektriske apparater som kaffetraktere eller oppvaskmaskiner kan raskt føre til store skader, som for eksempel brann, noe som kan påføre bedriften betydelige kostnader. For å forebygge slike hendelser, kan det være fordelaktig med et system som automatisk slår av slike maskiner når det ikke er noen til stede.

Vi tilbyr installasjon av intelligente løsninger som automatisk kan skru av apparater etter en forhåndsbestemt tid. Dette minimerer risikoen for ulykker og gir en ekstra sikkerhetsmargin ved å sikre at apparater ikke er i bruk når de ikke overvåkes. Disse systemene er ikke bare en sikkerhetsforbedring, men også en investering i å forebygge kostbare skader og vedlikeholde et trygt arbeidsmiljø.

Overspenningsvern

Lynutladninger kan forårsake høye overspenninger som skader elektriske anlegg. For å beskytte mot dette installerer vi overspenningsvern som leder disse farlige spenningene bort fra bedriftens utstyr, som frysere, vannvarmere og datamaskiner. Dette gir trygghet og forebygger kostbare skader og driftsstans.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.