Brannsikring av bolig

El-sikkerheten i norske boliger er generelt sett ikke tilstrekkelig. Er din bolig brannsikker?

Er boligen din brannsikker?

El-sikkerheten i norske boliger er generelt sett ikke tilstrekkelig. Nesten halvparten av alle boligbranner i Norge skyldes feil ved det elektriske anlegget eller feil bruk av elektriske apparater. Vårt høyere strømforbruk sammenlignet med mange andre land gjør oss spesielt utsatt for denne typen branner. En betydelig andel av disse brannene kunne vært unngått med økt fokus på el-sikkerhet. Det er mulig å forbedre elsikkerheten med enkle tiltak, særlig ved å sikre at alle elektriske installasjoner er i god stand og brukes riktig.

El-sjekk av boligen din

Hvis du er usikker på brannsikkerheten i hjemmet ditt, bør du ta grep allerede i dag og be om en el-sjekk. En av våre elektrikere kommer hjem til deg, går grundig gjennom det elektriske anlegget ditt og utarbeider en tilstandsrapport. I tillegg til å få råd om el-sikkerhet og brannsikring, kan du også få tips om strømsparing og riktig bruk av elektrisk utstyr.

Våre kvalifiserte medarbeidere er eksperter på branntilløp i elektriske anlegg og generell brannsikkerhet. Kontakt din lokale elektriker for veiledning og råd. Ved å sørge for nødvendig tilsyn og oppgraderinger i boligen din, kan du trygt legge deg om kvelden.

Bidra til en tryggere bolig

Våre erfarne fagfolk står klare til å utføre en grundig el-sjekk av ditt elektriske anlegg. Dette er den mest pålitelige måten å kontrollere om anlegget er sikkert på. Samtidig kan de gi konkrete forslag til forbedringer, for eksempel installasjon av komfyrvakt, bruk av timer på stikkontakter eller kapasitetsutvidelse ved behov. De kan også montere seriekoblede brannvarslingsanlegg med detektorer. Et godt vedlikeholdt og tilpasset elektrisk anlegg er avgjørende for å sikre boligen mot branntilløp forårsaket av elektriske feil.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.