Elbillader

Antall elbiler i Norge øker for hvert år, og over 60 prosent av alle nye biler som blir solgt er elbiler. Vi hjelper deg å finne riktig elbillader!

Hvert år øker antallet elbiler i Norge, og mer enn 60 prosent av alle nye biler som blir solgt, er elbiler. Når du inkluderer ladbare hybrider i tillegg til rene elbiler, utgjorde nesten ni av ti nye personbiler ladbare i 2021. For å holde tritt med denne utviklingen, er behovet for flere ladepunkter tydelig.

Vi anbefaler at alle elbileiere installerer en fastmontert elbillader der de vanligvis lader, enten det er hjemme, på hytta eller i borettslaget.

Elbillader hjemme

Det er flere leverandører og alternativer for hjemmelading tilgjengelig. Hos Norgeseliten samarbeider vi med et variert spekter av ladeløsninger, inkludert tre av de mest etterspurte laderne på markedet. Med denne brede tilnærmingen er vi trygge på at vi kan finne den riktige laderen som passer for din bil og dine krav.

Å lade en elbil via en vanlig stikkontakt er en mulighet, men det er viktig å være oppmerksom på at dette krever spesifikke krav til strømkretser og kapasitet. DSB anbefaler tydelig å installere en dedikert elbillader. Dette gir en betydelig tryggere, raskere og mer effektiv ladeopplevelse.

Både enkle og avanserte ladebokser er tilgjengelige. De smarte laderne tilbyr ekstra funksjonalitet, for eksempel muligheten til å lade når strømprisene er lavest, eller til å tilpasse ladehastigheten basert på det generelle strømforbruket i hjemmet ditt.

Kontakt oss, så kan vi veilede deg til å finne den optimale løsningen for dine behov.

Elbillader på hytta

De samme retningslinjene gjelder for lading på hytta. En hyttetur kan være godt for både kropp og sjel, men bekymringer om rekkevidde og ventetid ved ladestasjoner kan potensielt ødelegge opplevelsen. Ved å ha en dedikert ladestasjon på hytta kan du trygt nyte turen uten slike bekymringer.

Når du har en egen ladestasjon på hytta, unngår du nødvendigheten av å stoppe underveis, samtidig som du kan lade kjøretøyet ditt raskere og mer sikkert enn med en vanlig stikkontakt. Når det er tid for å dra hjem, kan du være trygg på at bilen din er fulladet og klar for reisen.

Full utnyttelse av strømmen

Smarte ladeløsninger med dynamisk lastbalansering overvåker strømforbruket i hjemmet ditt og utnytter tilgjengelig kapasitet for å levere maksimal strøm til ladestasjonen din. Dette muliggjør rask lading når andre apparater i huset har lavt strømforbruk. Samtidig sørger systemet for at all nødvendig strøm er tilgjengelig i hjemmet ditt når du trenger den, slik at du kan lade bilen din uten bekymringer om sikringsutløsninger eller overbelastning.

Vi tilbyr et utvalg av slike løsninger og er klare til å veilede deg mot den optimale løsningen som passer dine spesifikke behov.

Utvalg av elbilladere til hjem og hytte

Vi hjelper deg med å finne laderen som er rett for deg.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.