Enua Charge

Opplev friheten med vår unike avtagbare elbillader – mer enn bare strøm, det er fleksibiliteten til å lade smart, når du vil og hvor du vil.
Den mest fleksible laderen på markedet

Enua Charge er avtagbar og passer til ethvert veggfeste fra Enua, slik at du kan ta den med deg og lade hvor du ønsker, enten det er på hytta, i garasjen, eller på husveggen – litt som en mobillader, men for elbilen din. Med Enuas WallMount veggfeste kan du skape en ladeinfrastruktur som passer dine behov.

Alltid kontroll med Enua Charge sin app

Konfigurer Enua Charge etter dine behov, eller velg en av de forhåndsdefinerte modusene for å spare penger ved å lade når strømprisene er lavest. Enua er helt uavhengig av strømleverandører.

Enua Charge kan også integreres med ditt smarthjem og solcellepaneler for optimal utnyttelse av overskuddsenergi. I tillegg støtter Enua Charge toveis-lading i henhold til ISO15118-standarden.

Passer til alle elbiler

Enua Charge er utstyrt med et type 2-uttak som støtter en effekt på opptil 22 kW, noe som gir en ladefart som er opptil 10 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. Alle fremtidige produkter fra Enua vil være kompatible med dagens veggfeste, slik at en lader fra Enua er en investering du bare trenger å gjøre én gang.

Designet i Norge

Designet, utviklet og produsert i Norge – for norske forhold.

Tekniske spesifikasjoner

Charging socket: Type 2 Female IEC 62196-2
Supported grid network: 22kW by 32A/3-phaseTN. 12,7 kW by 32A/3-phaseIT. 7,4 kW by 32/1-phaseTN/IT.
Connectivity: LTE-M, NB-LOT, WiFi 2.4 GHz, RFID/NFC
Size & weight: Size H 273 x W 220 x D 100mm. Weight 2,1kg.

Kommer til bedrift og næring i 2024

Enua kommer som løsning til borettslag, sameier og bedrifter i løpet av 2024.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.