Hyttestyring

Med hyttetstyring får du full kontroll over hytta.

Ønsker du å ha kontroll på hytta?

Enten du ønsker å ha full kontroll over hytten med alt fra oppvarming til værobservasjon, eller bare en enkel "ring hytta varm" løsning, tilbyr vi et mangfold av produkter som vi kan tilpasse etter dine behov. Grad av automatisering for hytten er helt opp til deg, og vi er her for å veilede deg gjennom valgene.

Hyttestyring med Futurehome

På samme måte som hjemme kan også hytten gjøres smartere. Alt som kreves er tilgang til internett, strøm, en liten smarthub og en app. Med Futurehome kan du oppnå en mer bekvem hyttehverdag, samtidig som du bidrar til å skåne miljøet.

Med Futurehome får du:

  • En applikasjon som gir deg muligheten til å administrere hytten fra en intuitiv plattform. Fra elektroniske låser til styring av varme og belysning.
  • Mulighet til å oppdage brann og vannlekkasjer tidlig for å øke sikkerheten.
  • Hytten blir ikke bare smartere, men også sikrere.
  • Du kan styre varme, lys, dører, vinduer og mye mer. Selv om hytten mister internettforbindelsen, kan den fortsatt styres automatisk.

Hyttestyring med Eaton

Forbedre sikkerheten, intelligensen og energieffektiviteten til hytten din med xComfort Bridge-systemet fra Eaton Smarthjem.

Med xComfort Bridge får du:

  • xComfort Bridge tilbyr trådløs lysstyring som gir deg enkel kontroll over belysning, persienner og andre elektriske apparater.
  • Systemet er designet med et motto om enkelhet og brukervennlighet, og gir tydelige alternativer for integrasjon av elektriske enheter.
  • Kontinuerlige forbedringer av xComfort Bridge sikrer en førsteklasses kundeopplevelse, med nye og spennende funksjoner tilgjengelig via app-oppdateringer på brukerens smartenhet.

Hyttestyring med CTM Lyng

Fra konsept til fullført produkt, CTM Lyng tilbyr norske kvalitetsprodukter med Norges beste garanti og ekspertise gjennom alle produksjonsledd. Produktet mTouch Home gir deg et omfattende konsept med alle nødvendige funksjoner for din hytte.

Med mTouch får du:

  • Total kontroll innen komfort, energisparing, sikkerhet og trygghet.
  • Samtlige produkter fra mTouch Home er integrerte og kan enkelt styres via en sparebryter eller app.
  • Systemet gir enkel varsling om alarmer fra enheter som komfyrvakt, vannstopp og lignende fra andre systemer.

Ikke bredbånd på hytta?

Ikke mist håpet - vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer dine behov. Med egenskaper som varmestyring, bevegelses- og magnetsensorer og temperaturmålere kan du enkelt overvåke hytta og motta varsler om strømbrudd og innbrudd. Start kosetiden med en gang ved å ankomme en ferdig oppvarmet hytte!

Ring hytta varm

Den populære hyttestyringstjenesten der bredbånd ikke er tilgjengelig.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.