Porttelefon

Ønsker du mer kontroll over hvem som ringer på?

Porttelefon i enebolig

Flere og flere velger å integrere porttelefoner i sine eneboliger. Dette settet tilbyr en intelligent løsning med en ringeknapp, kamera og telefon. Systemet kan også utvides med én eller flere innendørs skjermer, noe som er praktisk for de som foretrekker tradisjonell kommunikasjon fremfor smarttelefoner, spesielt barn og eldre. Det finnes også mulighet for tilkobling til mobiltelefonen.

Mikra-serien tilbyr minimalistiske porttelefoner designet spesielt for eneboliger. Disse enhetene kommer utstyrt med vidvinkelkamera, opplyste navneskilt og er både vanntette og robuste. I tillegg er Mikra-løsningen egnet for flermannsboliger og mindre borettslag med opptil 32 leiligheter.

Porttelefon på mobilen

Det finnes også effektive metoder for å kontrollere porttelefonen ved hjelp av mobiltelefoner og nettbrett. Dette er spesielt nyttig når du ikke er hjemme og trenger å gi tilgang til personer som står utenfor, som naboen som har låst seg ute, familiemedlemmer som har glemt nøkkelen, eller postmannen som leverer en pakke.

Porttelefon på mobilen er også en praktisk løsning for personer som bruker rullestol eller har begrensninger i bevegeligheten. Urmet tilbyr en app-løsning som er kostnadsfri. Det er ingen abonnements- eller lisenskostnader knyttet til denne løsningen.

Fordeler med porttelefon på mobilen:

  • Muligheten til å låse opp døren selv når du ikke er til stede
  • Evnen til å se og kommunisere med besøkende som ringer på
  • Muligheten til å programmere appen og sette opp tidsstyring for anrop

Gjør hverdagen enklere med trådløs ringeklokke

Ikke alle har samme bevegelsesfrihet. Grothe tilbyr en serie med trådløse ringeklokker som direkte kobles til svarapparatet i entreen. Dette er spesielt praktisk for de med begrenset bevegelse eller nedsatt hørsel eller syn. Produktene i denne serien har høyt volum og LED-lys som blinker ved ringing. Grothe-serien inkluderer også en bordenhet og en versjon som kan plugges direkte i stikkontakten.

Bestille? Slik er prosessen

  1. Kontakt oss
  2. Vi kommer på befaring
  3. Vi gir et tilbud
  4. Montasje og opplæring

Vanligvis tar det kort tid fra befaringen til porttelefonen er installert, vanligvis mindre enn to uker, avhengig av anleggets størrelse.

Vi anbefaler å velge utstyr som har støtte for fjernåpning, toveis kamerakommunikasjon og nattkamera. Det er også viktig å ha tilgang til god support og assistanse ved eventuelle feil.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.