Varmekabler til bad

De fleste i dag ønsker å ha varmekabler på baderomsgulvet. Vi kan hjelpe deg!

Varmekabler tilbyr økt komfort året rundt og kan bidra til å redusere husstandens totale strømforbruk. Selv om det er relativt enkelt å installere varmekabler både i nybygg og eksisterende bad, opplever mange frustrasjon når kablene plutselig slutter å fungere. Feil installasjon kan føre til betydelige ekstrakostnader, derfor er det avgjørende å følge riktig fremgangsmåte. Vi i Norgeseliten står klare til å veilede deg gjennom denne prosessen.

Det finnes ulike tekniske løsninger for varmekabler. Gulvvarmen kan styres enten av en dedikert termostat kun for varmekablene eller av en sentralstyrt enhet som kontrollerer all varme i boligen din. Våre elektrikere kan gi deg profesjonelle råd om hvilke typer varmekabler og varmestyringssystemer som passer best for din bolig. Vi tilbyr også installasjonstjenester hvis det er ønskelig.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om mulighetene for varmekabler i din bolig.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.