ELKO Smarthjem

Enkelt, trygt og fleksibelt

Enkelt, trygt og fleksibelt

ELKO smarthjem har endelig ankommet med en fleksibel tilnærming til stemnings- og automatiseringsoppsett, moderne designprodukter, populære funksjoner og stor grad av tilpasningsmuligheter. Vi pleier å si at et hus er et skall, men et hjem er et sted som er trygt, varmt og komfortabelt. Vi er overbevist om at dere vil trives i et ELKO smarthjem.

ELKO Smarthjem – en komplett løsning

I vår nyskapende smarthusløsning har vi kombinert de mest etterspurte funksjonene i én enhetlig plattform. Dette betyr at du får en helhetlig løsning for å gjøre hjemmet ditt smartere. Du kan styre belysning og varme, overvåke hjemmet når du er borte, holde oversikt over temperatur og fuktighet, kontrollere dører og mye mer.

Uansett om du foretrekker å styre hjemmet ditt med brytere, appen eller helt automatisk, kan du være trygg på at ELKO Smarthjem gir deg mulighetene du trenger.

Hjernen i systemet

En SmartHUB koblet sammen med ELKO Smart appen er det som tar installasjonen fra ELKO til ELKO Smart.

Det er gjennom appen at produktene blir koblet sammen, hvor stemninger og automasjoner settes opp, og det er også her varslene kommer fra.

Appen er tilgjengelig i både App Store og Google Play.

8 ting å tenke på før du bestiller:

 1. Hvor mange rom vil du gjøre smarte?
  Vil du at hele huset skal være smart, eller kanskje bare hovedetasjen?
 2. Hvor mange dimbare soner ønsker du?
  Du behøver én dimmer per sone.
 3. Hvor mange steder vil du ha av/på-bryter?
  Noen ganger trenger man ikke dimmer, kun enkle brytere som styrer lyset av eller på.
 4. Har du varmekabler flere steder enn på badet og i gangen?
  Da behøver du flere termostater.
 5. Vil du sette opp stemninger og automasjoner?
  Hjemmet blir skikkelig smart hvis du bruker stemninger og automasjoner for å styre lys og varme, basert på for eksempel temperaturforandringer eller bevegelse i rommet. For å få til dette, trenger du blant annet sensorer. Du kan lese mer om dette ELKO sine nettsider
 6. Ønsker du å kunne styre utelyset?
  Du kan sette opp en automasjon i ELKO Smart appen som styrer utelyset automatisk for deg.
 7. Har du bordlamper eller gulvlamper du kunne tenke deg å styre?
  Da bør du også ha smartplugger. Med en ELKO Smartplugg kan du enkelt legge til produkter i smarthjemmet som ikke er smarte i utgangspunktet. For eksempel kan du da styre gulvlampen ved sofaen, ha kontroll på at rettetangen er skrudd av eller styre nattlampen på barnerommet. Du kan lese mer om Smartplugger på ELKO sine nettsider
 8. Hvilket design passer best hjemme hos deg?
  Produktene i ELKO Smart-porteføljen kommer i seriene RS og ELKO Plus. Går du for ELKO Plus, kan du velge mellom fargene aluminiumsgrå, hvitt og matt sort. Du kan lese mer om ELKO Smart på deres nettside.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.