Frico

En varmestråler fra Frico gir deg muligheten til å nyte mange behagelige kvelder utendørs. Disse varmestrålerne varmer umiddelbart, er enkle å montere og krever minimalt med vedlikehold.

Med en varmestråler fra Frico kan du tilbringe mange komfortable kvelder utendørs. De varmer opp umiddelbart, er enkle å installere og krever minimalt med vedlikehold. Les videre og finn ut hvilken løsning som passer best hjemme hos deg.

Varmelamper for utemiljøer som er åpne og trekkfulle

Har du en utendørsområde som er åpent? Disse varmelampene sørger for varme selv på blåsende dager og kvelder, til og med i de kalde årstidene.

  • IHC12 Carboninfra varmelampe
  • IHC18 Carboninfra varmelampe
  • IHS6715W Infrasmart varmelampe
  • IHS15B67 Infrasmart varmelampe
  • IHS15G67 Infrasmart varmelampe

Tips: Du bør ha en effekt på 500 watt per kvadratmeter gulvareal i området som skal varmes opp. Med dette i tankene, vil en varmelampe på 1 000 til 1 500 watt vanligvis kunne dekke et par stoler og et lite bord. For å varme opp en større spisegruppe eller en salonggruppe, vil du trolig trenge to til tre varmelamper med en samlet effekt på 3 000 til 4 500 watt.

Dersom du ønsker mer enn bare en enkel av- og på-funksjon for varmen, blir varmelampene vanligvis regulert med en dimmer som justerer både effekten og lyset fra lampen. Dette kan gjøres enten med en medfølgende fjernkontroll eller via Frico Infra-appen på smarttelefoner og nettbrett.

Carboninfra IHC – behagelig og effektiv varme

Infravarmeren IHC med karbon gir en behagelig og skånsom direktevarme med en myk glød. Den er spesielt egnet for montering på kortere avstander til området som skal varmes opp, og litt høyere i høyden. Denne karbonlampen gir et behagelig guloransje lys og har en svært god varmespredning. I tillegg er den IP44-godkjent og tåler vær og vind når den henger ute.

Infravarme – løsningen for skjermede uterom

Hvis du har et skjermet uterom som kan lukkes med en dør, er diskret infravarme den beste løsningen. Disse varmerne avgir ingen form for lys, da varmen kommer fra et metallelement i stedet for en tradisjonell varmepære. Denne løsningen kan reguleres på samme måte som varmelamper, men den kan også styres med en vanlig veggtermostat. Dette gir deg muligheten til å velge mellom basisvarme og frostsikring. Temperaturen kan justeres opp til en behagelig komforttemperatur ved behov.

Tips: I et skjermet utendørsområde reduseres behovet for effekt til 250 watt per kvadratmeter gulvareal. For å oppnå ekstra god spredning av varmen i hele uterommet, benyttes ofte to til tre infravarmeovner.

Infracalm – en diskré infravarmer med myk varme

Infracalm fra Frico er ideell for terrasser, balkonger og andre områder som er beskyttet mot vind, som for eksempel innglassede verandaer eller hagestuer. Denne varmestråleren avgir ingen synlig glød og er det perfekte valget når du ønsker en diskré oppvarmingsløsning. Den passer også godt til midlertidig varme og punktoppvarming. Infracalm kan utvides med elektronisk tidsur og effektregulator med tidsur.

Her er noen utvalgte produkter:

  • INC10E Infracalm varmestråler, 1000 Watt
  • INC15E Infracalm varmestråler, 1500 Watt
  • INC20E Infracalm varmestråler, 2000 Watt

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.