Futurehome smarthus

Gjør hjemmet ditt mer intelligent og effektivt med Futurehome Smarthub og den tilhørende appen!

Alle hjem kan bli smarte med de riktige verktøyene. Det grunnleggende du trenger er tilgang til internett og strøm, en smarthub og en tilhørende app. Smarthus-teknologi fokuserer på å øke sikkerhet, komfort, og å forenkle hverdagen. En ekstra fordel er at du kan redusere energiforbruket, noe som både sparer penger og er bra for miljøet. Vi tilbyr nå smarthusløsningen Futurehome, som er designet for å være brukervennlig og kan installeres i løpet av bare et par timer, slik at du raskt kan begynne å nyte fordelene ved et smartere hjem.

Alt i en smarthub

Med Futurehome kan du integrere alle de smarte enhetene i hjemmet ditt til en sentral smarthub. Denne huben kontrolleres gjennom Futurehome-appen, hvor du med bare et enkelt trykk kan automatisere hjemmet ditt og motta varsler eller alarmer om hva som skjer der. Appen kan lastes ned gratis fra Google Play eller App Store. En av de store fordelene med Futurehome er at det er et åpent system, noe som betyr at det kan kommunisere med alle typer smarte produkter, enten du har kjøpt dem selv eller fått dem installert av en elektriker. Dette gjør det enkelt og fleksibelt å utvide og tilpasse smarthusløsningen etter eget behov.

Markedets mest innovative smarthus

Futurehome-systemet benytter seg av Zigbee og Z-Wave, som er trådløse kommunikasjonsprotokoller. Disse skaper et lite lokalt nettverk som kommuniserer ved hjelp av lavenergi radiobølger mellom forskjellige enheter i hjemmet. Med dette systemet kan du styre alt fra belysning og oppvarming til dørlåser, alarmsystemer, elbil-lading og kaffemaskinen, alt sammen fra en enkelt app. Listen over enheter som kan kobles til, vokser kontinuerlig og omfatter nå også avanserte løsninger for smart lysstyring, temperaturkontroll og brannvarsling.

Våre elektrikere kan installere et grunnleggende system som du senere har mulighet til å utvide med egne komponenter, slik som smarte lyspærer, brytere, termostater og dimmere. En stor fordel med Futurehome er at det ikke bare kommuniserer med våre egne produkter; du kan også integrere andre smarte enheter som du kjøper i vanlige butikker. Dette gjør systemet svært fleksibelt og tilpasningsdyktig til dine individuelle behov. Se fullstendig oversikt over støttede produkter på Futurehome sine nettsider.

Oversikt og trygghet gjør at du kan skru av bekymringene

Hjemmet ditt skal være et sted hvor du kan slappe av og føle deg trygg. Med Futurehome får du full oversikt og kontroll over hjemmet ditt, uansett hvor du befinner deg i verden. Selv om ulykker kan skje, gir et smarthus deg muligheter til å forhindre eller begrense mange av dem. Futurehome er designet for å redusere risikoen i boligen din, og det gir en betydelig trygghet å vite at du vil bli varslet om noe skjer.

Du kan motta varsler om brann, vannlekkasje, innbrudd, eller selv om du har glemt å låse døren. Blant sikkerhetstilbudene finnes smarte brannvarslere, vannlekkasjesensorer og tyverialarmer. Dette gjør Futurehome til en omfattende løsning som sikrer både komfort og sikkerhet i hjemmet ditt. Du kan lese mer om brannvarsling på Futurehome sine nettsider.

Kan kombineres med andre produkter

Futurehome kan utmerket godt kombineres med høykvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. For eksempel kan du integrere smarte lysbrytere, termostater og dimmere fra merker som Elko og Schneider. Vi introduserer også Simon 100, en serie som ikke bare tilbyr smartfunksjoner, men også skiller seg ut med unikt design og funksjonalitet.

I tillegg tilbyr vi effektive løsninger for styring av lys og varme, noe som kan føre til betydelige besparelser på strømforbruket ditt. For å finne ut hvilke produkter og løsninger som vil gi optimal effekt for din bolig, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi kan hjelpe deg å tilpasse teknologien slik at den passer perfekt til ditt hjem og dine behov.

Hvordan komme i gang?

For å komme i gang med installasjonen av startpakken, ta kontakt med oss for nødvendige tilpasninger på strømnettet ditt og for å sikre optimal integrasjon med eksisterende systemer. Vi kan også diskutere andre smarte produkter eller løsninger som kan være aktuelle for din bolig.

Etter at startpakken er installert, kan du koble til andre smarte enheter og løsninger som du allerede eier eller planlegger å kjøpe. Dette gir deg muligheten til gradvis å utvide og tilpasse ditt smarthus system etter dine behov. Vårt team står klar til å assistere deg med råd og veiledning gjennom hele prosessen.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.