Installasjon av solceller

Hvis du vurderer å investere i et solcelleanlegg og ønsker mer informasjon, kan du kontakte oss for å avtale en uforpliktende befaring.

Hvis du vurderer å installere et solcelleanlegg og ønsker å vite mer om hva som kan passe for ditt hjem, er du velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende befaring. Under besøket vil våre sertifiserte elektrikere evaluere dine spesifikke forhold og avgjøre den mest hensiktsmessige løsningen for deg. I noen tilfeller, spesielt med eldre tak, kan vi anbefale mot installasjon av solceller hvis det er risiko for skade på takstrukturen. Hvis du også planlegger å skifte tak i nær fremtid, kan det være lurt å vente med solceller til det nye taket er på plass for å unngå unødvendige omkostninger ved å gjøre jobben om igjen.

For å forberede befaringen, er det nyttig om du kan sende oss bilder og mål av taket ditt på forhånd. Dette hjelper oss i å forberede og tilby en mer målrettet og effektiv vurdering under selve besøket.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.