Provida Varme

Provida Varme presenterer et omfattende sortiment av terrassevarmere med førsteklasses kvalitet, optimal ytelse og lang levetid, som imøtekommer ulike behov.

Provida Varme tilbyr et bredt spekter av terrassevarmere av høy kvalitet, med optimal ytelse og lang levetid, som møter ulike behov. Deres sortiment inkluderer alternativer for vegg- og takmontering, samt mobile løsninger som gir fleksibilitet. Utforsk nedenfor for å lære mer om noen av de mest populære terrassevarmerne fra Provida.

Matrix

Matrix er en av toppselgerne hos Provida og kjennetegnes av førsteklasses kvalitet, eksepsjonell varmeutgang og lang levetid. Denne robuste terrassevarmeren er konstruert for å tåle ulike værforhold og er designet for utendørs bruk året rundt. Laget av formstøpt, rustbestandig aluminium, er den holdbar og værbestandig. Med varmerørene som gir optimal varmeeffekt og minimal lysutslipp, og en tilpasset reflektor som sikrer presis varmetransport, gir Matrix enestående oppvarmingseffekt uten å være skjemmende for omgivelsene.

Matrix kommer i forskjellige farger og modeller:

  • 1 500 watt
  • 2 000 watt
  • Fem farger: sort, hvit, antrasitt grå, betong grå og sølv

Standard på alle modellene er en fjernkontroll med seks effektnivåer. I tillegg har den et LED-display som viser effektnivå og en timer med intervaller på én time opptil ni timer.

Denne varianten er utstyrt med en IR-kontroller som tillater deg å styre flere varmere med samme fjernkontroll uten behov for programmering. Den har også en hovedbryter som kan slås av når terrassevarmeren ikke er i bruk over lengre perioder. Som med andre produkter fra Provida, kan denne også monteres på vegg eller i taket.

Hvis varmerøret skulle ryke, kan du enkelt bytte det selv, uten behov for å erstatte hele enheten.

Provida Varme har nylig introdusert Matrix Flexi-modellen, som er utformet for å henge over en spise- eller sittegruppe med "face down"-design. Den kan også monteres på veggen og tilbyr flere alternativer for montering og justering.

Max Power

Denne terrassevarmeren tilbyr den kraftigste varmeutgangen uten det typiske lyset fra varmerøret. Max Power-modellen består av tre eller fire keramiske varmeelementer som avgir strålevarme i rommet. Dette er ideelt for de som ønsker kraftig, men likevel koselig og behagelig varme i et inngjerdet uterom eller på en terrasse godt skjermet mot vind.

Grunnet bruken av keramiske varmeelementer, tar det litt lengre tid å nå den maksimale temperaturen med denne modellen.

Denne modellen er utstyrt med en innebygd fjernkontroll med tre forskjellige effektnivåer og er klar til bruk med en gang. Max Power kan monteres både på vegg og i taket, og den er tilgjengelig i fire forskjellige varianter:

  • 3 x 1 000 watt – sort
  • 3 x 1 000 watt – hvit
  • 4 x 800 watt – sort
  • 4 x 800 watt – hvit

Provida Varme tilbyr også mobile terrassevarmere i varierte størrelser, fra de minste som passer under eller ved siden av bordet, til de større og kraftigere modellene som kan plasseres lenger unna og dekke et større område.

ILIOS

Dersom du er en av de heldige som har en hagestue, kan modellen ILIOS være en terrassevarmer verdt å vurdere. Den gir en behagelig og autentisk solvarme, med mindre lysutslipp som resulterer i en noe mildere temperaturintensitet. ILIOS er velegnet for lukkede uterom og anbefales ikke for åpne terrasser. Den er IP44-godkjent, noe som betyr at den tåler fuktighet, og leveres med fjernkontroll, termostat, timer og WiFi-tilkobling.

Helios varmetårn

Dette er et ideelt alternativ for de som søker en bærbar løsning. Helios varmetårn har en høyde på omtrent halvannen meter og veier 21 kilo, noe som gjør det svært stabilt og lite sannsynlig å velte.

Den flyttbare terrassevarmeren har en effekt på hele 3 000 watt og er utstyrt med to karbonvarmerør som gir kraftig og behagelig varme uten å gi for mye lys. Den leveres med fjernkontroll, men kan også betjenes manuelt.

Helios varmetårnet har en elegant matt svart finish med non hot touch-belegg som beskytter mot utilsiktet berøring og forhindrer forbrenning. Det er også IP55-godkjent og tåler de værforholdene vi ofte opplever i Norge. I tillegg leveres det med et vind- og vanntett trekk for ekstra beskyttelse.

HA 55

Dette kompakte produktet er ideelt hvis du trenger spotvarme for føttene. HA 55 er 55 centimeter høy og har to karbonrør på 600 watt, som kan brukes individuelt eller samtidig. Den har en roterende funksjon på 120 og 360 grader og er utstyrt med veltesikring som automatisk slår av varmeren hvis den skulle velte. På samme måte som de andre modellene, har også denne HA 55 non hot touch-belegg. Det anbefales imidlertid å ikke la den stå ute i direkte regn over lengre perioder.

Calor

Denne 2 400 watts karbonvarmeren gir en kraftig og behagelig varme, selv om den ikke er like intens som en kortbølgevarmer. Calor leveres med integrert timer og fjernkontroll med fire varmenivåer, og den har en svært god varmespredning i alle retninger, uansett om den er montert på vegg eller i tak. Denne modellen har en litt ekstra høy front som sikrer ekstra god varmespredning. En fordel med Calor er at den kan henge rett ned og trenger ikke å være montert i vinkel, noe som er vanlig for mange andre terrassevarmere.

Solis

Dersom du ønsker en kraftig og kompakt terrassevarmer som gir god varme med minimalt lys, bør du vurdere å ta en nærmere titt på denne modellen. Solis har et helt symmetrisk design på begge sider og inneholder det siste innen varmeteknologi som reduserer lysutslippet med over 90 prosent. Til tross for sin smale form, har Solis en spesialtilpasset reflektor som sikrer en stor varmespredning. Den leveres med fjernkontroll med seks varmenivåer og er egnet for utendørs bruk under alle værforhold.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.