Smarthus fra CTM Lyng

mTouch® Home - det enkle er det beste

Norske kvalitetsprodukter

CTM Lyng tilbyr en helhetlig tilnærming som omfatter alt fra produktutvikling til produksjon og distribusjon. Selskapet kontinuerlig investerer i produktutvikling for å sikre den høye kvaliteten som kundene forventer.

mTouch® Home – Det enkle er det beste

mTouch® Home er et helhetlig konsept som tar vare på alle essensielle funksjoner for både nybygg og rehabilitering. Det gir brukeren full kontroll over komfort, energibesparelse, sikkerhet og trygghet.

Alle enhetene samhandler sømløst og kan enkelt styres enten via en sparebryter eller en dedikert app. Systemet har også evnen til å videreformidle alarmer fra komfyrvakt, vannstopp og lignende til andre systemer. mTouch® Home er strukturert slik at man med letthet kan legge til eller fjerne produkter og funksjoner etter behov eller endringer i livssituasjonen.

mTouch® Home-produktene kommer i et utvalg av fem forskjellige farger og overflatebehandlinger, slik at de kan tilpasses individuelle hjem med optimal fleksibilitet.

mTouch® HUB

For de som ønsker å ha muligheten til å styre ulike funksjoner eksternt og motta varsler om alarmer på mobiltelefon eller andre enheter. Enkel oppgradering og tillegg eller fjerning av komponenter i etterkant. Mulighet for mobil styring fra hvor som helst.

Med mTouch HUB får du et bredt spekter av funksjoner for lys- og varmestyring, sikkerhet og trygghet, samt andre elementer for å sikre optimal komfort og forutsigbar bo-økonomi. Alt er designet med intuitive og enkle funksjoner som gir brukeren full kontroll. Ønsker du nye funksjoner eller produkter etter installasjon, kan dette enkelt implementeres uten behov for verktøy, PC eller andre ekstra ressurser.

mTouch® Sparebryter

mTouch Sparebryter er blant markedets mest enkle, brukervennlige og enkle å montere trådløse styringspaneler.

Panelet tilbyr funksjoner som "Hjemme", "Borte" og "Ute", eller "Natt" og "Dag", for enkel overordnet kontroll av alle tilkoblede funksjoner, og sikrer dermed komfort, høy sikkerhet og lavt strømforbruk.

Trygghetspakken

En helhetlig løsning for beskyttelse mot både vannlekkasje og brann, der alle enhetene kommuniserer trådløst. Kun stikkontaktene og ventildriveren krever 230V strøm. Sikkerhetspakken kan utvides med ekstra komponenter som bevegelsessensorer, tidsbrytere, flere ventiler, fuktsensorer og stikkontakter for økt sikkerhet og trygghet.

Komponenter i Trygghetspakken:

Hovedbryter

Hovedbryter slår av/på strøm/vann.

Hovedbryter fra CTM Lyng som slår av/på strøm/vann

Komfyrvaktsensor

Komfyrvaktsensor overvåker komfyr/platetopp.

Komfyrvaktsensor fra CTM Lyng

Mic

Mic slår av strøm ved røykutvikling.

Vannstopp

Vannstopp styrer vannet.

Vannstopp styrer vannet

Stikk

Stikk styrer strøm til apparater.

Stikk styrer strøm til apparater

Aqua Express

En omfattende vannstoppløsning som inkluderer ulike maskinstoppalternativer for å møte forskriftskravene, samt skreddersydde vannstoppløsninger etter kundens behov. Aqua Xpress vannstoppløsninger er Sintef-testet og godkjent.

Komponenter i Aqua Xpress vannstoppløsninger:

Ventil

Ventil åpner og stenger vannet til hele boligen, et rom eller en hvitevare.

Ventil åpner og stenger vannet til hele boligen, et rom eller en hvitevare

Ventil

Ventil åpner og stenger vannet til hele boligen, et rom eller en hvitevare.

Ventil åpner og stenger vannet til hele boligen, et rom eller en hvitevare

Fuktføler

Fuktføler stenger vannet hvis fukt oppdages og gir deg beskjed med alarm.

Fuktføler stenger vannet hvis fukt oppdages og gir deg beskjed med alarm

Hovedbryter

Hovedbryter lar deg åpne og stenge vannet når du ønsker det.

Hovedbryter lar deg åpne og stenge vannet når du ønsker det

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.