Smarthus fra Eaton

Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge.

Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge

xComfort Bridge fra Eaton tilbyr en trådløs lysstyringsløsning som er enkel å installere og bruke. Den lar deg styre lysene med smartenheter som kjører iOS eller Android. Gjør hjemmet ditt smartere med xComfort Bridge fra Eaton.

Enkel installering og enkel å bruke

I samsvar med sitt prinsipp om enkelhet og brukervennlighet, gir xComfort Bridge tydelige alternativer for å integrere elektriske enheter i smarthjem-løsningen: Aktuatorer for å kontrollere lyspå/av og dimming må installeres av en elektriker. Pluggbare aktuatorer derimot settes bare inn mellom stikkontakten og det tilkoblede elektriske apparatet og krever ingen inngrep i den elektriske installasjonen.

Når det gjelder konfigurasjon, kan man gå for ett av to mulige valg: Enten ved å skanne strekkoden til den aktuelle aktuatoren med en smarttelefon eller nettbrett, eller ved å la systemet "lære" at en ny enhet er lagt til. Sistnevnte oppnås enkelt ved å holde inne den tilsvarende modusknappen i 2 sekunder, slik at et signal sendes til grensesnittet.

I begge tilfeller oppdages den nye enheten umiddelbart av appen og kan konfigureres som beskrevet tidligere. For sikkerhetens skyld er kommunikasjonen mellom grensesnittet og alle aktuatorer automatisk beskyttet med passord.

Skalerbar

xComfort er egnet for eksisterende boliger med GoWireless-pakkene, og for nye boliger med en trådløs installasjonsmetode.

xComfort Bridge fungerer sømløst med EATONs GO WIRELESS-pakker, inkludert Wireless Switch All, Wireless Dim All og Wireless Second Switch. For de som allerede har begynt å automatisere hjemmet sitt, gir xComfort Bridge muligheten til å forbedre opplevelsen ytterligere ved hjelp av sine mange trådløse kontroll- og konfigurasjonsfunksjoner.

xComfort Bridge er utviklet med skalerbarhet i tankene og tilbys i tre forskjellige pakker.

Pakkene består av:

Pakke 1

Det første settet består av xComfort Bridge-grensesnittet, en strømadapter og tilsvarende LAN- og USB-strømkabler – Elnr: 45 607 90.

En pakke med xComfort Bridge systemet fra Eaton

Pakke 2

Det andre settet er skreddersydd for å tilfredsstille kravene til de elektrikerne som skal sette opp smart-lysstyring for sluttkunde med en lav inngangsbillett.

Pakken inneholder grensesnittet med strøm- og nettverkstilkoblinger, samt en trådløs hovedbryter (PÅ/AV-bryter), tre andre trådløse brytere og tre dimmeaktuatorer for skjult installasjon. Dette utgjør en kostnadseffektiv og ideell startpakke med 100 W dimmeaktuatorer – Elnr: 45 607 68.

xComfort Bridge produktpakke 2

Pakke 3

Sist, men ikke minst, får man også xComfort Bridge i et sett med tre pluggbare dimmeaktuatorer.

Siden denne modellen bare krever at pluggene settes inn i eksisterende stikkontakter, er det ikke nødvendig med elektrisk installasjonsarbeid for å implementere denne løsningen – Elnr: 45 607 69.

xComfort Bridge produktpakke 3

Til enhver tid oppdatert

For å sikre en førsteklasses kundeopplevelse, blir xComfort Bridge kontinuerlig oppgradert med nye og spennende funksjoner. Disse oppdateringene blir tilgjengelige via app-oppdateringer som installeres på brukerens smartenhet.

xComfort Bridge i et nøtteskall

  • xComfort Bridge, basert på den pålitelige EATON xComfort-teknologien, gir elektrikere muligheten til å tilby enkel og smart lysstyring til kunder på en svært enkel måte.
  • Den smarte, trådløse løsningen er kjennetegnet av skalerbarhet, fremtidssikkerhet og en rimelig startpris, som gir både elektrikere og kunder betydelige fordeler.
  • Det høye effektivitetsnivået på installasjon og oppstart, sammen med systemets enkelhet, muliggjør kortere installasjonstid og gjør det mulig å realisere flere prosjekter innen samme tidsperiode. Brukervennligheten til både løsningen og appen reduserer behovet for ekstern hjelp, da kundene enkelt kan konfigurere innstillinger, scener og soner selv.

Eaton GO WIRELESS

Hva med muligheten til å integrere nytt betjeningsutstyr for lys, lameller, apparater eller ventilasjon på områder som for øyeblikket ikke har brytere?

Dersom tanken på å gjøre slike endringer har vært avvist på grunn av bekymringer for kostnader, kompleksitet eller etterfølgende oppussing, så er det et bedre alternativ tilgjengelig: Eaton GO WIRELESS-startpakker. Disse pakkene er designet for å introdusere trådløs funksjonalitet på en enkel og rimelig måte, og kan raskt installeres av våre kvalifiserte fagfolk. De er ideelle både for eksisterende boliger og nybygg.

Enda bedre, alle GO WIRELESS-pakkene er skalerbare og kan enkelt utvides med tilleggsfunksjoner som tidtakere og hovedbrytere. Alt er oppgraderbart. Tenk deg å styre alt dette gjennom en app, og bevege deg mot et smartere, mer bærekraftig og sikrere hjem.

Pakkene inkluderer:

Wireless Switch All

Ingen plager, ingen bekymringer. Kontroller lys eller apparater fra ethvert sted i hjemmet ditt ved å installere en trådløs bryter på et hensiktsmessig sted.

Wireless Second Switch

Har du lyst til å legge til en ekstra bryter for å kunne kontrollere en lampe eller et apparat fra et annet sted i hjemmet? Med en trådløs sekundærbryter kan du gjøre dette uten ledninger.

Wireless Dim All

Opplever du utfordringer når du dimmer LED-lys, for eksempel summing, flimring eller ujevn dimming? Kanskje lyset ikke slår seg helt av? Ønsker du jevn dimming av lampene fra et sted hvor det ikke finnes en bryter? Da kan du benytte Wireless Dim All-bryteren og plassere den der du ønsker i hjemmet.

Wireless Shading

Er du på utkikk etter en mer brukervennlig måte å kontrollere elektriske markiser, persienner, screens eller gardiner på? Med Wireless Shading kan du enkelt montere en trådløs bryter for solskjerming på alle overflater, i alle rom.

Wireless Ventilation

Med denne pakken blir det enkelt å installere en trådløs bryter for å kontrollere ventilasjonen i hele hjemmet ditt.

Wireless Heating

Preprogrammert trådløs-varmestyringspakke, også med predefinert ukesprogram.

Wireless Floor Heating

Startpakke for trådløs vannbåren gulvvarme fra GoWireless, komplett for fem varmesoner. Leveres forhåndsprogrammert med et forhåndsdefinert ukesprogram.

Wireless Motion

Den trådløse PIR-bevegelsessensoren oppdager bevegelse innendørs.

Wireless Dim&App set – Flushmount

En rimelig startpakke med tre universelle dimmeaktuatorer på 100 watt, som kan dimmes helt ned til 0 watt.

Wireless Dim&App set - Plug in

En trådløs startpakke med tre pluggbare universelle dimmeaktuatorer på 250 watt, som kan dimmes helt ned til 0 watt, og har en integrert trykknapp i aktuatoren for lokal betjening.

GO WIRELESS-løsninger gjør hjemmet ditt smart med tre enkle trinn

Eatons trådløse brytere kan harmoniseres med rammene til ulike produsenter, og kan enkelt integreres med dine eksisterende brytere og stikkontakter, enten det er i ditt hjem eller som en del av nye byggeprosjekter.

Husk: Med Eaton GO WIRELESS-pakker er det smidig å inkludere flere betjeningspunkter senere hvis behovet for større fleksibilitet skulle oppstå.

Forestill deg å kunne aktivere belysningen i hjemmet ditt med det samme du kommer inn døren om natten. Med Eaton er dette enkelt: plasser bare en hovedbryter ved inngangen. Den vil aktivere alle lys utstyrt med xComfort – GOWIRELESS. Dette forenkler prosessen med å slå av alle lysene samtidig når du forlater huset.

For å oppnå mer indre fred, har du også muligheten til å inkludere en rekke andre funksjoner, for eksempel smarte tidtakere som simulerer at noen er hjemme når du er borte. Resultatet? Økt komfort, forbedret sikkerhet og samtidig energibesparelse. Med Eaton GO WIRELESS er dette en enkel løsning.

Lang levetid og sikkerhet i fokus

Eaton utvikler og produserer alle xComfort-komponenter med fokus på lang levetid og sikkerhet.

xComfort er tilpasset norske forhold, og våre aktuatorer inneholder patentert teknologi som er designet for å håndtere tunge belastninger over lang tid, som for eksempel oppvarming og tekniske apparater. Mens elektrisk oppvarming er mindre utbredt i andre land, er aktuatorer der vanligvis konstruert for å styre lys og andre lettere belastninger.

Eaton xComfort er det mest utbredte smarthussystemet i Norge med over 100 000 installasjoner. Dette systemet gjør hverdagen enklere, øker komforten og bidrar til energisparing. xComfort er designet og produsert i Europa med tanke på de spesifikke forholdene i Norge.

Øker verdien på boligen

Eaton xComfort integreres permanent i boligens installasjon, og dette bidrar til å øke boligens verdi. Systemet leveres med en fem års garanti.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.