Elbillader til borettslag

Elbillading til borettslag.


Det er et bredt spekter av leverandører og ladeløsninger tilgjengelig for borettslag og sameier. Vi i Norgeseliten samarbeider med flere ledende leverandører på markedet for å tilby et mangfold av ladere som kan imøtekomme deres behov. Med dette utgangspunktet er vi trygge på å finne den rette laderen for dere.

I 2021 fikk Elbilforeningen gjennomslag for at beboere i borettslag og sameier har rett til lading hvis de har en egen eller felles parkeringsplass tilgjengelig. Dette har ført til kontinuerlig utvikling av ladestrukturer, både for små og store borettslag og sameier. Besøk Elbilforeningens nettsider for en mer detaljert gjennomgang av hvordan du kan sikre effektiv lading for deg og dine naboer.

Smart lading

En intelligent ladeløsning tilpasset borettslaget gir deg et omfattende system for lading og optimal utnyttelse av den eksisterende strømforsyningen i bygget. Dette sikrer en rettferdig fordeling av strøm og kostnader, der MID-godkjente energimålere muliggjør nøyaktig fakturering basert på forbruk.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.