Porttelefon

Deler du inngang med naboer?

Porttelefon i sameie og borettslag

De fleste borettslag og sameier har porttelefonanlegg som kan være modne for oppgradering. De siste årene har det kommet nye løsninger på markedet med brukervennlige funksjoner og moderne design. Urmet's 2VOICE-serie tilbyr et fleksibelt system med smarte og brukervennlige løsninger. Dette systemet har den fordelen at elektrikeren kan utnytte eksisterende kabling ved installasjon, noe som sparer både tid og kostnader. ALPHA, det modulære dørtablået, kan tilpasses etter ønskene til deg og naboene dine. Det gir en moderne, brukervennlig og digital løsning med mange muligheter, inkludert fargeskjerm og touch-knapper.

Porttelefon på mobilen

Det finnes også praktiske løsninger for styring av porttelefon via mobiltelefoner og nettbrett. Dette er særlig nyttig når du ikke er hjemme og trenger å gi adgang til noen, enten det er naboen som har låst seg ute, familiemedlemmer som har glemt nøkkelen, eller for å slippe inn postmannen med en pakke. Porttelefon på mobilen er spesielt praktisk for personer som bruker rullestol eller har utfordringer med bevegeligheten.

Urmet tilbyr en kostnadsfri app-løsning uten tilknyttede abonnements- eller lisenskostnader. Noen fordeler med porttelefon på mobilen inkluderer:

  • Mulighet til å låse opp døren når du ikke er hjemme.
  • Mulighet til å se og kommunisere med besøkende som ringer på.
  • Programmering av appen og tidsstyring for anrop.

Trådløs ringeklokke

Noen personer har ulike bevegelsesutfordringer. Grothe tilbyr en serie med trådløse ringeklokker som direkte tilkobles svarapparatet i entreen. Dette er spesielt praktisk for de med bevegelsesvansker eller nedsatt hørsel eller syn. Produktene har ekstra høy lydstyrke og LED-lys som blinker ved ringing. Grothe-serien inneholder også en bordenhet samt en versjon som kan settes direkte i stikkontakten.

Bestille porttelefon: Slik er prosessen

  1. Kontakt oss
  2. Vi gjennomfører en befaring
  3. Tilbud og aksept
  4. Montasje og opplæring

Vanligvis går det fort fra befaring til porttelefonen er installert, vanligvis innenfor en to-ukers periode, avhengig av anleggets størrelse.

Råd fra elektrikeren: Det anbefales å velge utstyr som har støtte for fjernåpning, toveis kamerakommunikasjon og nattkamera. Det er også viktig å ha tilgang til support og assistanse ved eventuelle feil.

Trenger du elektriker?

Oppdag hvordan Nordre Follo Elektriske AS kan lyse opp din hverdag! Vi tilbyr kostnadsfri befaring enten du trenger hjelp til som privat kunde, bedriftskunde eller som beboer i borettslag. Vårt team av sertifiserte elektrikere her for å assistere deg.